Kringloopexpo

Kringloopexpo

Etoile 1Etoile 2Etoile 3Etoile 4Etoile 5

Naam : Kringloopexpo

Eigenschappen :/

Meer info :

www.kringloopexpo.be

Kringloopexpo is een ecologisch-cultureel initiatief van Brugge Plus vzw en Musea Brugge, het project werd gerealiseerd met de steun van het Fonds Duurzaam Materialen- en Energiebeheer beheerd door de Koning Bouwdewijnstichting.

 
Waar te vinden? Waar te koop?
Er zijn nog geen leveranciers op Huged aanwezig die dit product aanbieden.
    Verkleint de ecologische voetafdruk
Criteria voor duurzame ontwikkeling

Kringloopexpo wil culturele organisatoren stimuleren om bij hun producties vanaf de ontwerpfase rekening te houden met hergebruik en duurzaamheid van hun materiaal. Daarom werken we samen met Jonge Sla, REcoEP, OVAM en tal van stakeholders.

Beschrijving

Met het project Kringloopexpo krijgt  materiaal voor tentoonstellingen, podiumkunsten en filmsets een tweede leven. Op de website bieden we een uitgebreide inventaris van materiaal dat u kan huren of kopen van aanbieders uit Vlaanderen en Brussel(sokkels, stolpen, banken, display tafels, acclimatisatie, kaders, audiovisueel materiaal, decors, kostuums, props, belichting, ...).

Na gratis registratie kan iedereen eigen kwaliteitsvol expositie- of podiummateriaal online aanbieden en vragen. Kringloopexpo kan uw kwaliteitsvol materiaal ook kosteloos overnemen, mocht u er geen bestemming meer voor vinden. Bovendien kunnen we ook bij u materiaal komen opmeten en fotograferen om het te publiceren op de website. Ten slotte kunnen we bij transacties ook materiaal inpakken en vervoeren.

Produceert u tentoonstellingen, filmsets, podiumkunsten of theatervoorstellingen en wilt u naast ecologische ambities ook uw budget onder controle houden? Maak dan gebruik van onze website om uzelf en collega-organisatoren op een ecologische wijze aan betaalbaar kwaliteitsmateriaal te helpen.